Hallo, ik ben Nathalie

Wat geeft jouw leven zin en waar krijg jij energie van?

Als gecertificeerde life coach, stress en burn-out deskundige,
voeding en beweging ervaringsdeskundige alsook Reiki II volgens het Usui system of natural healing en Feng Shui life coaching.  wil ik bijdragen aan een gelukkige en evenwichtige manier om in het leven te staan waarbij je in harmonie leeft met alles en iedereen om je heen.  dat je zowel op het werk als thuis kan toepassen. Valkuil(en) in kaart brengen en er op een bewustere manier mee omgaan. Oude patronen leren loslaten om zo ruimte te creëren voor nieuwe, waardoor je alsmaar meer in je kracht gaat staan. Daarnaast is het belangrijk om er een gezonde levenswijze op na te houden waarbij gezonde voeding en beweging van belang zijn.  Gezonde voeding zorgt voor onze energie en beweging helpt om de stress te evacueren waardoor de energie beter door je lichaam kan doorstromen.

Deze verschillende factoren vormen immers één geheel en door het geheel aan te pakken bekom je blijvende resultaten zodat je met nieuwe energie in het leven kan staan.

A HEALTHY BODY WITH AN OPEN AND HAPPY MIND IS THE ONLY RIGHT WAY TO ACHIEVE YOUR GOALS AND DREAMS

Een succesformule dat ik toegankelijk wil maken voor iedereen.

Hoe diep of uitzichtloos een situatie ook lijkt, er zijn altijd mogelijkheden. Het gaat hem om de manier hoe je ernaar kijkt, van zodra je de wil hebt en klaar bent om er verandering in te brengen, geraak je heel ver!

THE SKY IS NOT THE LIMIT! IT’S JUST THE BEGINNING