FENG SHUI LIFE COACHING / COACHING

De beste omgeving creëren om je welzijn te optimaliseren.

Feng shui wordt al 3000 jaar gebruikt, waarbij je negatieve invloeden kan veranderen in positieve.  M.a.w. positieve energieën creëren die je helpen uw doelen te bereiken maar ook rustige plekken te creëren waarbij je helemaal tot rust kan komen.

In harmonie met jezelf en je omgeving

In de chineese cultuur worden wind en water geassocieerd met gezondheid, je kan het vergelijken met een goede balans tussen Ying en Yang.

Alles leeft, m.a.w. energie stoomt overal doorheen en alles is met elkaar verbonden.  Wanneer er blokkades of slechte energieën plaatsvinden wordt dit proces verstoord en geraak je in disbalans wat negatieve invloeden heeft op je gezondheid, mindset, je slaap, disharmonie tussen de mensen die er leven en/of werken en noem maar op.

Nu thuiswerk alsmaar meer een norm wordt, is het voor sommigen wat zoeken naar een goed en functioneel evenwicht tussen werk en gezin binnen dezelfde ruimte.  Aan de hand van mijn tips en advies kan je een plek creëren binnen je woning waar je je capaciteiten optimaal kan inzetten en waarbij privé en werk toch gescheiden kunnen worden.

De omgeving zoals de inrichting en vormgeving van een woonruimte, gebouw en bedrijf heeft een invloed op de mens.  Via Feng Shui kan je negatieve omgevingskenmerken omzetten in positieve patronen en energieën.  Ruimten zo inrichten via kleuren, accessoires en door zaken te verplaatsen zodat de energie beter kan stromen en mooi in balans komt te staan met de mensen die erin leven en/of werken.

Als Life coach luister ik naar je verhaal om te achterhalen waar de blokkades in je omgeving zich bevinden waarbij ik tevens je valkuil(en) ga bekijken die je belemmeren in je leven.  Door de combinatie van deze twee factoren kan je je energie, je gezondheid en je leven een stuk verbeteren.  Wat een zeer gunstig effect heeft op je immuunsysteem en de dag van vandaag is dat mooi meegenomen!

Wat kan ik als coach betekenen?

In de eerste plaats is het belangrijk om een goede balans te vinden tussen werk en privé, grenzen leren stellen en aanvoelen, valkuilen herkennen en deze omzetten in nieuwe patronen.

Tijdens individuele sessies ga je met jezelf aan de slag en gaan we op een constructieve manier op zoek naar een ontspannen, bewust, gezond, zinvol en gelukkig evenwicht dat het best bij jou aansluit.

Daarnaast help ik je graag op weg om je doelen te helpen realiseren, wat maakt jou gelukkig en waar wil je graag verandering in brengen? Ook carrière wensen kunnen in kaart worden gebracht. Waar wens je binnen 5 jaar te staan en hoe ga je dit concreet aanpakken?

Er is geen weg naar geluk, geluk is de weg “daila Lama”

De onderwerpen worden individueel besproken want iedere persoon is anders en vergt een persoonlijke benadering waarbij het leven in zijn geheel wordt bekeken.  De zaken die ons afremmen zijn meestal een samenloop van verschillende factoren. Leren bewuster te denken en handelen in het dagelijkse leven.

Daarnaast werk ik als stress en burn-out deskundige vooral preventief waarbij onder andere gemakkelijke en haalbare mindfulness en ontspanningstechnieken aangeleerd kunnen worden zodat men dit zowel thuis als op de werkvloer vlot kan toepassen. Ook voeding en beweging spelen hier een belangrijke rol. Gezonde voeding geeft je de nodige energie en beweging helpt om de stress te evacueren en je energie goed te laten doorstromen.

Ook na een burn-out is het belangrijk om een goed evenwicht te vinden in zowel werk als privé. Je grenzen leren aanvoelen en aanvaarden, hier rekening mee leren houden om niet in oude patronen te hervallen. Ook is het belangrijk om opnieuw je plek te vinden in de maatschappij op een manier die haalbaar is voor jezelf.

Ben je geboeid en wens je meer informatie, neem dan gerust vrijblijvend contact, op het nummer 0499/733 984 of via mail: info@livemindfull.be