Individuele coaching

Wat kan ik als coach betekenen?

In de eerste plaats is het belangrijk om een goede balans te vinden tussen werk en privé, leren omgaan met druk en stress. Grenzen leren stellen en aanvoelen, valkuilen herkennen en deze omzetten in nieuwe patronen.

Tijdens individuele sessies ga je met jezelf aan de slag en gaan we op een constructieve manier op zoek naar een ontspannen, bewust, gezond, zinvol en gelukkig evenwicht dat het best bij jou aansluit.

Daarnaast help ik je graag op weg om je doelen te helpen realiseren, wat maakt jou gelukkig en waar wil je graag verandering in brengen? Ook carrière wensen kunnen in kaart worden gebracht. Waar wens je binnen 5 jaar te staan en hoe ga je dit concreet aanpakken?

De onderwerpen worden individueel besproken want iedere persoon is anders en vergt een persoonlijke en gerichte aanpak waarbij het leven in zijn geheel wordt bekeken.  De zaken die ons  afremmen zijn meestal een samenloop van verschillende factoren. We gaan leren bewuster te denken en handelen in het dagelijkse leven.

Daarnaast werk ik als stress en burn-out deskundige vooral preventief waarbij onder andere gemakkelijke en haalbare mindfulness en ademhalingstechnieken aangeleerd kunnen worden zodat men dit zowel thuis als op de werkvloer vlot kan toepassen. Ook voeding en beweging spelen hier een belangrijke rol. Gezonde voeding geeft je de nodige energie en beweging helpt om de stress te evacueren en je energie goed te laten doorstromen.

Ook na een burn-out is het belangrijk om een goed evenwicht te vinden in zowel werk als privé. Je grenzen leren aanvoelen en aanvaarden, hier rekening mee leren houden om niet in oude patronen te hervallen. Ook is het belangrijk om opnieuw je plek te vinden in de maatschappij op een manier die haalbaar is voor jezelf.

MINDFULL@WORK, THE ONLY RIGHT WAY TO ACHIEVE YOUR GOALS AND DREAMS

Ben je geboeid en wens je meer informatie, neem dan gerust vrijblijvend contact, op het nummer 0499/733 984 of via mail: info@livemindfull.be