Reacties


Ik heb de kans gehad om een workshop van Nathalie Meeuws bij te wonen en ik moet zeggen dat ik heel sceptisch was, want ik dacht dat ik mezelf goed onder controle had. De workshop was echter heel leerrijk en in mijn onderbewustzijn weet ik wel veel van wat er tijdens de workshop werd gezegd, maar pas ik niets toe. Altijd gehaasd, ik moet dat en dat nog doen, maar ik luister nooit naar mijn lichaam, terwijl ik zonder mijn lichaam niets ben. En juist dat heeft mevr Meeuws me terug bijgeleerd, eigenlijk zou ik op regelmatige basis een workshop moeten bijwonen, kwestie van het telkens wat op te frissen, want ik loop mezelf regelmatig voorbij.


SarahBest wel confronterend maar zo boeiend en leerrijk. Heb Nathalie haar advies ter harte genomen en voel mij nu veel beter in mijn vel en hoofd. Heb zelfs meer bereikt dan ik ooit had gedacht. Bedankt Nathalie!


MartineVia mijn werkgever heb ik Nathalie Meeuws leren kennen, want die is ervan overtuigd dat een gezonde geest in een gezond lichaam wonderen kan doen, ik ook eigenlijk. Ik heb een stressvolle job, kinderen en dankzij mevr Meeuws heb ik geleerd om prioriteiten te stellen, te ontspannen, ook geleerd hoe ik een wandeling intenser kan beleven en er volop van te genieten. Ik heb geleerd om tijd te nemen om alles te analyseren, ben ik wel goed bezig, moet ik niet bepaalde aanpassingen doen; Eigenlijk zouden we dat allemaal regelmatig moeten doen; Dankzij eenvoudige technieken, leert ze hoe te ontspannen en even stil te staan. Ook belangrijk , ze leert rekening te houden met de natuur, onze voeding aan te passen en te luisteren naar ons lichaam; Een aanrader!


Geert